Filminnspilling

Hej! Trøtt trøttesen på vei hjem fra filminnspilling i hovedstaden en søndagskveld, flinke Joakim Kleven er i gang med å skape magi igjen, og det er en ære å bli spurt om å være med, jeg gleder meg sånn til å se resultatet!

Og så trøtt fordi det som begynte som en rolig kveld med vannmaling, klassisk musikk og noen glass rødvin til middagen, ble til litt for mange glass og høy musikk og dans langt inn i den ekstra timen vi fikk klokken tre i natt.

Jeg har flyttet fra sofaen oppi bakken og litt lenger ned og inn på gjesterommet til barndomsvenninna og (soon to be) mannen hennes, jeg vil ikke være til bry for noen så jeg posisjonerer meg ut litt, litt her og litt der, og er så takknemlig for at de åpner dørene og armene sine for meg, jeg må si det igjen. Venner å ha med seg i krigen! Hun var så snill og sminket meg fin til filmen idag også, jeg trooor ikke at den ekstra lange natten ble synlig på kamera, takket være henne. Sånn bortsett fra blikket, som har skreket søvn i hele dag, jeg gleder meg til stupe i en lånt seng om ikke lenge.

Hva har dere gjort i helga?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *