Ikke gi meg sånne dingser

Jeg arvet (!) en Fitbit av hun jeg bodde med i Oslo, og livet mitt har ikke vært det samme siden. Helt opphengt! Jeg er alltid motstander av nye teknologiske dingser, niholdt feks på Nokia 3310 så lenge jeg bare kunne, men når jeg først kommer over til «den andre siden»? Frelst. Sånn som med den nye klokka mi. Den gjør så mye bra for meg!

Den motiverer meg til å drikke mer vann, til å gå flere skritt (hallo, det kommer fyrverkeri på håndleddet mitt når jeg har bikket dagens mål!), og hver time maser den om at det er på tide å gå ei litta runde – noe som er helt supert for meg som sitter mye stille på kontoret.

Hver gang jeg blir stressa eller nervøs sjekker jeg pulsen, og det første jeg gjør når jeg våkner er å se hvordan jeg sov gjennom natten. Sjukt fascinerende at jeg er våken så mye i løpet av natten – jeg husker det jo aldri?

Helt nytt liv. Nå er det litt mer gøy å gå overalt – ikke at jeg noengang kjøper Ruter-billetter sånn ellers heller, jeg har alltid gått fra A til B til G for å spare penger, men nå får jeg fyrverkeri på armen i tillegg og det gjør noe med motivasjonen, det gjør det.

Har dere noen sånne dingser som har revolusjonert tilværelsen deres?

9 kommentarer

 1. Stine V. Hansen

  Jaa, elsker FitBit Versa’en min! Den e genial!!

 2. Jeg hadde nok hatt godt av det, men jeg er så redd for å skuffe meg selv om jeg ikke får det til. Men kanskje jeg skulle testa i en periode. Føler det ikke er noe vei tilbake om man først blir «en person med fitbit», om du skjønner?

  1. supermarie

   Haha, ja, føler meg «fanget» av klokka sjæl – men jeg dropper å bli skuffa de dagene jeg ikke når målet. Nøyer meg med at noen dager MÅ jeg sitte i 8 t på jobb og på fritiden skjer det andre ting enn trening, og det er helt greit. Viktigste er at jeg beveger meg LITT mer enn før!

 3. Elisabeth

  Jeg har også Fitbit. Syns det generelt er artig med statistikk og tall, så det å få tallfestet skritt og km og sånn syns jeg er stas 🙂

  1. supermarie

   Jaa enig!

 4. Hahahhaha, JA, er helt opphengt selv! Løper rundt som en gal over alt, bare for å nå dagens mål. Håkon blir gal av meg 🙂

  1. supermarie

   Hahaha, elsker det! <3

 5. Både jeg og samboer har Fitbit og er ganske avhengige selv. Det er så gøy. Det har gått så langt at når jeg spør han om han har sovet godt sier han at han må sjekke Fitbiten først 😛

  1. supermarie

   Hahah, herlig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *