15 spørsmål

1. Har du noen kallenavn? En god del, egentlig, alt etter hvem som snakker til/om meg. «Mær», «brura», «super’n», «bått» og «Lars» er vel de mest brukte, og så går jeg under «tante boble», «tante lars» og «tante ish» for hjerteknuserne i livet mitt

2. Har du spart på gamle kort og brev? Eller kaster du alt? Jeg sliter med å kaste ting, så jeg har fortsatt de fleste. Og det er en god del, for å si det sånn, etter flere år med 10 brevvenninner på en gang – på det meste

3. Hva er det rareste du trodde som barn? Jeg hadde et øyeblikk hvor jeg oppriktig trodde at alle pappaer gikk med krykker, så jeg ble forvirra da jeg kom på barneskolen og det var flere fedre der og alle gikk på egne bein. Og så trodde jeg regulering het tatovering, så jeg kom sutrende til mamma og bare «mammaaa jeg vil IKKE ha tatovering!!! :'(((»

4. Hvilke dyr/insekter skremmer deg mest og hvorfor? Flått, det er så sjukt ekkelt at de setter seg fast på deg + sykdommene som kan følge med

5. Hvor gammel er du? 28 år og 3 måneder

6. Hvor gammel tror du at du er når du får ditt første barn? …dette spørsmålet bare regner med at alle i hele verden skal ha barn, ELLER?

7. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig? NRK, VG, Dagbladet, Facebook, Instagram, Snapchat, Wordfeud, Google og Spotify

8. Hvem ringer du når du er sint eller lei deg? Ingen, jeg foretrekker å holde det for meg selv, enten dét eller skrive det ut så hele internett får tilgang, lol

9. Har du lappen? Jess sør

10. Skriver du uten å se på tastaturet? Jepp, gjort det så lenge jeg kan huske

11. Hva gjør deg skikkelig sinna? Når folk ikke har respekt for andres tid, uærlighet, når folk SNAPPER OG KJØRER BIL, og dickpics

12. Hva er din guilty pleasure? Bloggerne (TV-serien)

13. Hva gjør man hvis man vil få deg med ut på date? Enten henter du meg i en BMW X6, eller så ER du Fredrik Solvang, evt Channing Tatum

14. Gir du noen ganger penger til tiggere? Sjeldent

15. Hvis du kunne valgt deg en egenskap du ikke har – hvilken? Å vise følelser. Jeg er sånn som bare «ååå tuuuusen takk» når jeg åpner gaver foran de som har gitt dem til meg, det høres ut som om jeg ikke mener det – men jeg MENER det, jeg er bare elendig på å være entusiastisk og vise den gleden jeg føler, haha. Det blir så kunstig, og jeg kan ikke noe for det

DERE Æ?

12 kommentarer

 1. ALTSÅ kjenner meg såååå igjen med følelsesgreia. Er så dårlig på å gi komplimenter, liksom jeg MENER det jeg sier, men alle tror jeg er sarkastisk. It’s a struggle, yall.

  1. supermarie

   Haha, same! Helt krise

 2. Den siste der er så veldig meg. Skjønner deg veldig! Sliter sånn med å vise gleden min når andre har gode nyheter, jeg blir så klein haha. Men jeg mener alt godt.

  1. supermarie

   Godt vi er flere! Haha

 3. Kristin

  Jeg hiver meg på den siste. HATER det! I min familie bare åpner vi julegaver i vilden sky, men i typen sin familie, deles det ut en og en gave og alle sitter og ser på mens man åpner. TORTUR!!!

  1. supermarie

   Haha jaa, det gjør vi i min familie også! Sliter like mye hvert år :(((

 4. Camilla

  Ergrer meg også litt over «når du får barn», som at det er en selvfølge…
  Det rareste jeg trodde som barn, eller voksen, hehe, er at når man fakser noe så sendes ikke originalpapiret hahaha, det har blitt en intern spøk av det nå, men altså jeg trodde faktisk at papiret ble sendt. Eller jeg undret på hvordan det var mulig hahaha:P

  1. supermarie

   Hahaha fantastisk!

 5. Kan jeg låne disse spørsmålene?

  1. supermarie

   Selvsagt!

 6. Elisabeth

  Jeg har også Bloggerne som guilty pleasure 😉

 7. Har bloggerne som guilty pleasure sjæl, ass.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *