Utenfor malen

«A star is born» – frysninger! Lady Gaga fremførte et mesterverk av et skuespill og sangstemmen fikk hårene til å reise seg på armene og øynene mine til å renne over. Jeg hører ihjel soundtrackene nå, så mye at mamma har gitt beskjed om at det er nok. Sjekk ut «shallow», såå fin! Og endelig en film hvor neser som min egen får skinne <3

Neida, men på ekte. Tanker om at jeg ikke passer inn i skjønnhetsidealet vi har fått tredd over hodene våre siden vi var små er vevd inn i hver eneste sene jeg har i kroppen, og det har de vært så lenge jeg kan huske – det ER befriende å se noe annet på kinolerretet. Noen «som meg». I rollen som en stjerne – og ikke som skurk, heks eller noe annet negativt. Idiotisk ja, men det er sånn komplekser skapes hos unge hoder – når man utseendemessig bare kan relatere seg til de ukule karakterene, de uattraktive som ingen har lyst til å være når vi leker i skolegården, som ingen har lyst til å ligne på.

Hadde jeg vært femten år da jeg så «a star is born» med Lady Gaga hadde jeg kanskje turt å ta av meg de digre solbrillene jeg skjulte meg bak i årevis – solskinnsdager som regnværsdager, skydekke eller ei. Da hadde jeg kanskje forstått at «store» neser kan rule verden de óg.

Se på ringen jeg har fått etter pappa, forresten! Det ser ut som den er fra tiden hans i sjøforsvaret, men jeg prøver å finne ut hvor han fikk den og hvorfor, for dagens forsvarsringer får man vel på krigsskolen og DER gikk ikke han.

I dag har jeg vært ute i Hællæwood på jakt etter lampe til badet, fant ikke stort – men fant den digge jumpsuiten (salg på Vero moda) og en lampe til stua. Nå venter vi på tante så blir det spill, vin og middag!

8 kommentarer

 1. Nesa di er ikke stor, den er helt perfekt til deg. Synes du er vakker 🙂

  1. supermarie

   Jammen du <3 Tusen takk!

 2. Solfrid

  Tenk det då, kor sjukt det er at ein ikkje ser folk med forskjellige naser!! Det er jo sjukt. Fekk ikkje mindre lyst til å sjå denne filmen då!

  1. supermarie

   Haha, ja! Når du sier det sånn. Jaa, se den! Såå fin!

 3. Den filmen gleder jeg meg sånn til å se. Og som sagt over, sykt at vi ikke engang får se ulike NESER på skjermen engang. Kjenner meg igjen da, min er skeiv, og det pleide jeg å hate, fordi de sier jo at SYMMETRI er det viktigste. Men nå synes jeg det er fint – 98% av tiden

  1. supermarie

   Ja, ganske utrolig! Samme her – det er digg å bli eldre og klare å drite i hva «de sier» er skjønnhet og ikke.

 4. Husker så godt en scene fra Glee (ja, jeg var blodfan) hvor Rachel får beskjed om at hun burde operere nesa. Hun bare svarer «Barbara Streisand.» og går videre i livet. ELSKER det <3

  1. supermarie

   Haha, omg! Legende <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *