Rotløs

Et hjem uten en do er ikke lenger et hjem, det har ikke gått opp for meg før nå. Så nå har jeg startet min rotløse tilværelse; flyttet inn i en bag og bor litt overalt. To netter hos C, og jeg elsker å bo alene, jeg har gjort det i to år nå og hadde ikke klart å bytte det ut på heltid, men jeg skal innrømme at det er SJUKT hygge å stå opp til «god morgen«, komme hjem til «hvordan har dagen din vært?«, lage middag i tospann og ha filmkveld alle tre – etter en lang dag på farten. I går så vi Regression på Netflix, anbefales! Basert på en sann historie, handler om satanisme blant annet.

I dag ble mitt midlertidige hjem – baggen – med på jobb, og i kveld flytter jeg inn til mamma for helgen. Vi skal på kino («A star is born») og ha spill- og vinkveld med tante i morgen, og på søndag flytter jeg videre til en tredje sofa. Herregud, livet mitt er fullt av hjerterom!

Hva er deres planer for helga?

2 kommentarer

 1. Solfrid

  Haha, do er ganske viktig. Ein merkar det ikkje før ein ikkje har det lenger!
  Så fint med masse hjarterom då, åh <3

  Eg skal ta det med ro oog feire at koret er 125 år med konsert i morgon. Trur det kan bli fint!

  1. supermarie

   Nei, ikke sant? Haha! Åh, SÅ GØY! Grattis med koret og kos deg så mye!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *