Bare fordi vi kan

SE! I går var det et så magisk lys ute i Moss, som om de tunge skyene som hang i luften – og fjellet under dem – klemte solen mellom seg, og presset ut det fineste den hadde. Jeg beundret naturens siste forestilling på vei opp til venninna mi, som er så snill å låne meg dusj i disse badløse tider. Det var så deilig å føle seg ren igjen, hoppe inn i den myke joggedressen etterpå og sitte og spille ludo og drikke te mens vi snakket om livet, før hun kjørte meg hjem igjen til kvelden, snillheten sjæl <3

I dag var elektrikeren her og tok strømmen fra badet, så til helgen ryker veggene, og til uka kommer storebror og disiplene hans og knuser gulvet – før de skal legge nytt, og begynne å bygge alt sammen opp igjen. Jeg gleder meg helt vilt mye til å se hvordan det blir!

«Når badet ditt er ferdig må vi ha vinkveld på badet ditt! Bare fordi vi kan». Jeg så på henne mens forestillingen om en vinkveld på nye baderomsfliser spilte av på netthinnen, med puter, musikk og stearinlys, og bare… ja.
Ja, det må vi. Bare fordi vi kan.

4 kommentarer

 1. Ada Emilie

  Men.. hvor går du på do?

  1. supermarie

   Haha! Jeg kan fortsatt bruke doen hjemme, heldigvis. Skyller ned med bøtte 8)

 2. Vet du hva, Marie? Du er en sånn person jeg har lyst til å drikke en kaffe med. Bare fordi du virker så god og snill.

  1. supermarie

   Åh, herregud, for en hyggelig kommentar å få! Tusen takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *