Badløs

Sjekk hu er dattera til mora si, a. HANDY! Herregud, som jeg koste meg i går – først var mamma og jeg på baderomsinnredningjakt i Fredrikstad, spiste lunsj og handlet litt smått i Østfoldhallen, og så dro jeg hjem og skrudde ned skap og fjerna hele dusjen, den eldgamle, ekle dusjen. Jeg hadde SÅ lyst til å bare knuse den med brekkjernet, klikke og få ut litt aggresjon, men jeg har visst for mange sperrer i meg, så det ble bare til at jeg skrudde den pent fra hverandre og stablet alle delene ute i boden. Uansett; mestringsfølelse! Jeg elsker sånne ting, enten det er å bygge opp eller rive ned, bare det å klare seg sjæl og finne ut av hvordan ting fungerer. Rørleggeren var her i går og tok vannet, nå venter jeg bare på at elektrikeren skal ta strømmen så kan jeg gå løs på veggene!

Senere på kvelden kom venninna mi, vi drakk vin, spiste sushi, så på Skal vi danse og sang Singstar så høyt og lenge at den nye naboen sikkert angrer på kjøpet, den forrige hadde et høreapparat hun bare kunne justere etter hvor mye jeg bråkte – de nye er ikke SÅ gamle, dessverre, heehe. Velkommen til borettslaget, si!

Hvordan var deres helg? 

6 kommentarer

 1. Badløs og fabulous! Jeg vil synge Singstar!

  1. supermarie

   Jaa, DET ER SÅ GØY! <3

 2. Så flink du er 😀 Helgen min har vært fin!

 3. Camilla

  Hahaha, ser for meg naboen bare «Megleren sa ikke noe om dette bråket på kveldstid??!!»
  Så snappene dine i rivefasen, veldig mange bra ordspill hahaa:D
  Hvem heier du på i Svd?

  1. supermarie

   Haha! <3 Jeg heier på Thea 😀 Hun er råflink! Og Sophie Elise og Martine. I den rekkefølgen 8)

 4. Se mitt nyeste innlegg om FNs nyeste klimarapport, og hvordan statsbudsjettet hensyntar nettopp klimaet: https://plantpwr.wordpress.com/2018/10/09/fns-klimaplanels-rapport-ipcc/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *