Jobb og jakt

Det er så deilig å jobbe i ferier. Så stille på kontoret, i innboksen, på toget. I dag hadde jeg utekontor sammen med en kollega, vi satt oss på en kafé i Moss og var kreative og flinke, om jeg får si det sjæl, og i morgen tar jeg hjemmekontor sammen med en venninne – vi skal spise frokost, drikke kaffe og sitte sammen og jobbe med hvert vårt, HVOR hyggelig blir ikke dét? Jeg gleder meg skikkelig!

Jeg er så motivert i jobben for tiden, og det er helt nydelig å kjenne på, for helt siden pappa døde har jeg vært fullstendig avskrudd. Null overskudd til å være kreativ og flink. Det kjennes ut som det endelig løsner litt, jeg håper hvert fall det, at det ikke bare er den gode dagsformen som skriver.

I kveld har jeg vært hos søskenbarnet mitt i Fredrikstad og feiret nytt hus! Nå er alle «barna» i familien så SJUKT etablerte – bortsett fra meg. Jeg lurer på om jeg noengang blir det. Om jeg egentlig passer til det livet der, om jeg egentlig vil? Jeg sveiper på Tinder og tror jeg leter etter noen, men når jeg setter meg ned og tenker etter føler jeg meg kvalt bare av tanken på å ikke kunne ta en spontantur til Afrika fordi det må avklares med «han der hjemme». Trikset er kanskje å finne en som ikke krever avklaring. Finnes de?

«Hei gutten min, blir litt forsinka til middagen i dag, havnet plutselig på Interrail og er på vei til Gdansk. Sender melding når jeg er på vei hjem igjen, så kan vi spise da? <3 Love you!» 

Ikke?

4 kommentarer

 1. Solfrid

  Heimekontor saman med veninne høyres ganske fantastisk ut!

  Du har jo fast jobb og eigen leiligheit då, det er jo ganske etablert? Eller ligg det i ordet at ein «skal» ha partner óg? Får håpe ein slik ein fins i alle fall! Om ikkje trur eg ein kan ha det fint som singel óg!
  Eg var «forberedt» på å vere evig singel. Veldig greit det ikkje blei slik altså! høh

  1. supermarie

   Ja, det er sant. Tenkte mest på det å ha en partner – men du har rett, man MÅ jo ikke leve sånn samfunnet legger opp til heller 🙂 Det er så koselig at du har funnet deg en! <3

 2. Jeg bestilte meg en enveisbillett til Thailand denne mandagen (helt alene, hjelp!!), mens samboeren var på jobb jeg.. Whups! (Det hadde forsåvidt ligget i kortene ganske lenge, men der og da føltes det ganske spontant! Og han får bare synes det han vil 😉 )

  1. supermarie

   Haha, så gøy! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *