Kapittel 9 av 12: september

Takk for nå, september. Du var ikke så aller verst der du kom inn i året mitt med litt klarere luft, gule blader på trærne, noen dager i militæret, strikkepinner og garnnøster, flybilletter til årets nyttårsreise for mamma og meg, gode venninner, deilig musikk, kino, tid med familien, nydelige fliser til badet, ludo, søvndyssende meditasjon, seminarer, vinkveld, intervju med KK, skjerf, varme gensere, Stortinget, telys og trening.

Ikke så verst, men selv om september var en bedre måned enn jeg har hatt på lenge, går jeg fortsatt gjennom dagene mine litt med hendene i lomma, klarer ikke helt å finne gnisten, ikke roen, men jeg leter jo ikke heller; jeg bare er, bare gjør, som om jeg er forhåndsprogrammert.

Og nå har jeg lyst til å ommøblere igjen. Og reise. Kanskje det er et godt tegn, kanskje det er der oktober kommer inn; 31 nye dager å gjøre nye ting på, reise nye steder, møte nye mennesker, våkne igjen. Jeg tror det. I oktober skal jeg hvert fall ta hendene opp av lomma.

Hva skal du i oktober?

4 kommentarer

 1. I oktober skal jeg starte på min backpacking reise gjennom Sør-Amerika alene. Du har vært en stor inspirasjon for meg for å tørre å ta det steget alene! 😀

  1. supermarie

   Åh herregud, SÅ GØY! Og så utrolig kult å vite at jeg kan ha hatt en finger (på tastaturet) med i spillet <3 GOD TUR!

 2. Camilla

  I oktober skal jeg på Operaen for første gang og se Phantom of the opera, og på venninnehelg i Trondheim blant annet.

  Håper oktober blir fin for deg<3

  1. supermarie

   Ååh den vil jeg også se! Så gøy! Takk det samme <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *