De der bittesmå tingene

Fredag, fredag, fredag. Har dere kjent hvor digg lufta er ute i dag? Jeg var akkurat en tur i butikken, og da jeg kom ut døren måtte jeg bare bli stående og puste dypt inn et par ganger, det lukter så godt av høst at dét alene kan gi meg lykkefølelse et par sekunder. Luften, og den rosa himmelen rundt solnedgang, og fjorden den speiler seg i. Herregud, så pent. Og da jeg kom hjem igjen med nettet fylt med micro-pannekaker og melk og rundstykker, og kunne hoppe inn i kjølige, myke yogaklær fra soverommet, tenne lys og krype inn under pleddet og sette på Sia med everyday is christmas (ja jeg er der) og vite at resten av kvelden skal jeg ikke flytte meg en centimeter. Det er fredag!

I helgen skal jeg få hjelp av venninna mi med bil til å hente flisene mine, som har kommet allerede, og kjøpe sparkel og maling og til uka skal jeg begynne å rivet badet. JEG skal rive badet. For all del, vasken har jeg jo allerede revet (hehe), men veggene? Tenk om jeg river så mye at soverom, kjøkken og bad bare blir ETT digert, veggløst rom. Orker ikke. Jeg er pissredd for sånne ting som det her, jeg turte så vidt å sette på vaskemaskina mi da den var ny, liksom. Men det skal vel gå dette óg.

Hva skal dere i helga?

6 kommentarer

 1. Lykke til med badet!
  I helgen har jeg endelig fått mer fri, så den skal bli tilbragt på å slappe av masse og ha koselige middagsplaner med venninner.

  1. supermarie

   Takk! Høres ut som en deilig helg <3 Kos deg så masse!

 2. Solfrid

  Lykke til!
  Var med å rive når storebror og sambuaren skulle pusse opp, det er ganske moro! Hah. Då skulle alt vekk då. Vil tru det går veldig fint å «berre» rive bad óg!

  Skal jobbe og bowle, det er lenge sidan sist!

  1. supermarie

   Takk! Ja, det gjør nok det, hehe. Kos deg på bowling!

 3. Annemarie

  Lykke til med riving av bad, og oppussingen!
  Utover å skulle vaske sengetøy og håndklær har jeg ingen planer denne helgen, og det er veldig digg! Så da blir det strikking, lesing og generelt slappe av

  1. supermarie

   Tusen takk! Hørtes ut som en nydelig helg <3 Kos deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *