Date deg selv

Hvorfor har dere ikke fortalt meg om dette stedet før??? Torggata botaniske, like forbi sentrum scene; SÅ LITE OG KOSELIG! Planter i taket, avslappende musikk, god øl og enda bedre drinker.

I går var jeg ute og spiste etter jobb, sammen med enkeltmannsforetaket mitt (det vil si meg selv). Havnet litt tilfeldig på Kulturhuset og prøvde Vegan Rice bowl – den var supergod!

Etterpå gikk jeg altså videre til Torggata. Den første halvtimen var det omtrent bare meg der, og en mann i hjørnet som var på fornavn med bartenderen, og jeg blir så nysgjerrig på sånne mennesker. Der satt han alene i penklær og leste på noe, enset ikke resten av verden og bestilte den samme drinken om igjen og om igjen, hvem ER du, hva leser du, hvordan bor du og hva lever du av, tenkte jeg og klarte ikke å gjette meg til det før han forsvant en gang utpå tidlig kvelden.

Det er viktig å dra på date med seg selv en gang i ny og ne, var det noen som sa til meg en gang. Det gjorde han, og det gjorde jeg, og det burde du óg.

4 kommentarer

 1. Er kjempekoselig på både Botaniske og Kulturhuset! Liker veldig godt å gjøre ting bare for meg selv. Skrive/lese på en kafé, og bare være. I går skreiv jeg på Kaffebrenneriet, med støykansellerende headset. Og fikk blikkontakt med ei japansk dame, så vi fikk fnisa litt da en fyr kom og brøyta seg forbi meg og nesten reiv ned stolen min?? Weird.

  1. supermarie

   Jaa! Det er så deilig. Haha, fantastisk!

 2. Solfrid

  Det høyres herleg ut! Slike ting eg tenkjer må vere fint, men veit ikkje korleis eg hadde takla det. Gått på kino åleine og det er jo greit nok, då sit ein i mørket og ser på film. Som om ein er åleine heime lizm.

  Fint der då!

  1. supermarie

   Jaa, kino alene er også deilig! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *