Tilbake til meg selv

God kveld! Skulle egentlig legge ut et sporty bilde til inspirasjon, men jeg orker ikke ta det engang. Herregud, jeg kan ikke huske sist jeg var SÅ sliten etter en treningsøkt?? Jeg ga seriøst ALT idag, på tabata-timen, det siste kvarteret bare kravlet jeg rundt på matta og lo fordi ingen kroppsdeler fungerte lenger, uansett hvilken øvelse han ba oss om å gjøre. Geléarmer og spagettibein, jeg tror han smilte litt han óg, instruktøren, av det evneveike vraket i front der.

Men saatan, så digg å endelig være i gang igjen, med treningen på mandager. Jeg har funnet igjen energien og motivasjonen, og trikset for å holde den oppe er å ikke gi seg selv noe valg. Hver eneste mandag er LÅST til trening, punktum, ferdig snakka, det er uaktuelt å si ja til noe annet eller noen andre før etter klokken 19:00 den første dagen hver uke, sånn klarte jeg å holde det gående helt frem til sommeren og nå skal jeg dit igjen. Nei, rettelse: nå ER jeg der igjen. Det er bare å bestemme seg, og følge det slavisk, alle forsøk på «jeg skal», «jeg vil», «jeg prøver» blir for vagt, bare tull, jeg er der.

Åh! Jeg vet det fortsatt kan svinge, men akkurat i dag kjennes det ut som om jeg er på vei tilbake til meg selv igjen, etter så mange uker med indre kaos og uro, og det er så deilig å oppdage at jeg var inni der et sted hele tiden. At jeg ikke mistet det helt, for i perioder har det helt ærlig kjentes sånn ut.

Jeg håper dere vet å nyte de dagene som er gode dere óg! Og at denne uken blir full av dem <3

NÅ skal jeg dusje, jeg stinker. Vi skrives plutselig igjen!

2 kommentarer

  1. Camilla

    Så hyggelig å lese at dagen har vært fin, og at du finner tilbake til deg selv<3 Som du sier, det kan svinge, men man må bare ta en dag av gangen:)

    1. supermarie

      <3 helt sant!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *