Altfor mange valg

Heej! Håper dere har en magisk helg, DET HAR JEG. VM i venninne lot meg låne bilen i helga, så i går var jeg høyt og lavt og overalt på jakt etter fliser til badet. Jeg var litt kjapp med å bestille til gulvet, før jeg i det hele tatt hadde tenkt gjennom hvordan resten av rommet skulle se ut, og det takket jeg meg selv for i går – for herreGUD, så mye det er å velge i der ute. Men siden gulvet allerede var hugget i stein (hehe), begrenset det utvalget til veggene, og i begynnelsen av runden min i går føltes det håpløst – jeg fant ingenting – helt til jeg snublet over en skatt på Flisekompaniet som het Gris. Den plukket perfekt opp fargene fra gulvet i flekkene sine, og jeg tror det blir råfint! Nå mangler jeg bare innredning og lys og speil og resten. Koser meg så fælt med prosjekt nytt bad!

På ettermiddagen fikk jeg besøk av hun med foten, og vi koste oss med mat og prosecco og godis hele kvelden – SÅ godt å se henne igjen! Til å bo så langt fra hverandre er vi ganske flinke til å møtes 2-3 ganger i året, jeg ser henne nesten mer enn venninnene mine i Fredrikstad, lol. Nå har hun akkurat forlatt åstedet igjen, og jeg skal ut i verden og se hvor vinden fører meg. Jeg savner ikke å ha egen bil, men åh så takknemlig jeg er for å få låne en i ny og ne.

Skrives senere!

2 kommentarer

  1. Vi får nytt bad i januar, JEG GLEDER MEG SÅNN!!!! Og omg jeg har lyst på joggedressen din!

    1. supermarie

      Åh SÅ DEILIG! Gleder meg til å se hvordan det blir 😀 Haha jaa, den ER så digg! Kjøpt på Bikbok 8)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *