Storbylivet

Helt om dagen, helt om natten. Nå er jeg så sliten at jeg skjelver, sånn på en god måte.

I går var det jobb og rett på snap-seminar på Skatten på Tøyen, med øl og kos, jeg var der med ei venninne, og vi endte opp på barrunde sammen med sjefen for Snapchat, en av verdens største snappere (geeohsnap) og de superflinke hodene bak arrangementet, og jeg tok toget hjem i askepott-stil, klokken tolv, og var i seng halv to, opp igjen i dag tidlig – lettere frynsete etter litt for mange øl, tilbake til Oslo og stå på stand på høyskolen hele dagen. Det var veldig gøy, men HEI – så mye energi jeg bruker på å leke utadvendt og «selgende», tenk at det var jobben min før??? Da jeg jobbet som promotør for Narvesen, altså. Herregud.

Rett fra stand og ut for å møte en journalist, de bildene DER gruer jeg meg til å se, haha. Takk for praten, og så videre rundt i byen på jakt etter en genser og så på besøk og NÅ er jeg på vei til toget.

Jeg kommer til å kræsjlande i seng langt på natt igjen, men i morgen har jeg hvert fall hjemmekontor, så jeg slipper å stå opp før sola.

Hadde helt glemt hvor gøy livet var med en full kalender. Gleder meg til å fylle den opp med mer!

2 kommentarer

  1. Vi må finne en kalenderåpning for øl også 8)

    1. supermarie

      Ååh JA! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *