Teddy

Teddy-jakka! SÅ god. Jeg føler jeg går rundt i en bamseklem.

Andre fine ting idag;

 • soloppgangen jeg fikk med meg på vei fra mitt aller siste hjertesukk, det ble liksom symbolet på et løfte om at sola alltid står opp igjen – uansett hva du går gjennom akkurat nå
 • kollegaen min som ga meg ros for en side ved personligheta mi som jeg aldri i livet hadde blitt oppmerksom på uten henne, sånne ting varmer minst like mye som en Teddy-jakke, vi må skryte mer av hverandres personlighetstrekk, ass
 • venninna mi som kom og lagde kakao til oss på kvelden, etter en typisk blåmandag
 • det siste punktumet jeg trengte for å komme meg videre
 • System of a down – ATWA

Denne uken er superhektisk, på en god måte. Venninner og seminarer og besøk og nærmere helga får jeg låne bil, da skal jeg dra og se på fliser til badet, jeg har bestilt til gulvet men veggene aaaner jeg ikke. Det er så vanskelig å skulle sette sammen sitt helt eget bad, kan vi ikke bare copy-paste et Pinterest-bilde, liksom? Åh. Men det er jo gøy óg. Å leke interiørarkitekt, som jeg en gang i tiden drømte om å bli.

DERE DA? Fortell meg noe fint, a <3

12 kommentarer

 1. Marianne

  Hvor har du kjøpt teddy-jakka?

  1. supermarie

   Portobello heter butikken i Moss, men merket er Only 🙂

 2. Solfrid

  Så fint! Gler meg til å sjå badet, det kjem til å bli så fiiint!!

  Eg har fått meg kjæreste, fnis. Det, og ho, er ganske fin(t).

  1. supermarie

   Ååh så koselig! <3 GRATULERER!

 3. Noe fint? Jeg synes du er fin jeg <3

  1. supermarie

   Ååh <3 DU DA! Det lyste opp kvelden min <3

 4. Camilla

  Sol og grønne enger på vei til skolen, en ny bok og indre ro som kommer og går. Men når den er der kjennes alt veldig fint, selvom alt ikke er perfekt.

  Gleder meg til å se hvordan badet ditt blir:D En ide er kanskje å ikke ha vegghengt vask og skap hehe;)

  1. supermarie

   Hahaha <3 Kjenner igjen det der med indre ro – min er heelt ape for tiden! Men det gjelder å nyte roen når den er der, som du sier 🙂

 5. Jeg sitter på toget til Moss i stillevogna og nekter å reise meg før toget har ankommet perrongen, fnis! 😀

  1. supermarie

   Haha <3 du magiske menneske!

 6. Supermarte

  Jeg har vært gjennom en litt tung periode mentalt, men føler at det er i ferd med å passere nå. Det er godt Har savnet den takknemlige meg, som gleder meg over småting i hverdagen! Tror hun snart er tilbake på fulltid:)
  I helgen skal vi ha navnefest for mini, og jeg koser meg med å styre og forberede selv om jeg er 40% huggærn høne Blir så bra å samle familie og venner!

  Angående bad: jeg angrer nesten på at vi ikke gikk for våtromstapet da vi bygde, da er man så mye friere til å endre inntrykket i rommet bare ved å male! (Men så angrer jeg ikke heller, for jeg jobber med å ikke la all inspirasjonen i some få meg til å bli misfornøyd og utålmodig når det jeg allerede har egentlig er veldig fint) (Men badet hadde blitt billigere uten flis=mer penger til andre ting)

  Jepp. Ha en god fredag og stay safe i stormen

  1. supermarie

   Så godt å høre at det begynner å passere <3 Har det akkurat på samme måte, jeg savner å være glad på heltid, men det kommer. Det kommer. Kos deg så mye med navnefest! Og takk for tips – jeg skal sjekke det ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *