Hvordan går det

Lett hodepine etter litt for mange glass med rødvin i går. Nye blomster i leiligheta; liljer til meg fra meg og en høstbukett fra mamma og tante, som jeg var med i hele går, vi var i byen og jeg kjøpte en Teddy-jakke som jeg har ønsket meg i sikkert fire år nå, fant tilfeldigvis en til firenittini på Portobello – av merket Only, SÅ digg! Etterpå lagde jeg middag til dem, verdens beste salat som Linda (hun med foten) har lært meg, og den eneste oppskriften jeg kan utenat, og til kvelden ble det vin hos venninna mi oppi gata. I dag fikk jeg kaffebesøk på morgenkvisten, og et såpestykke – sjukt hyggelig! Nå venter jeg på at venninna mi skal bli ferdig på jobb, så stikker vi til söta bror en tur.

Søndager, ass. I dag er en bra dag.

Jeg hater spørsmålet «hvordan går det» for tiden. Hater, hater, hater. Jeg fikk det fra en som ikke vet her om dagen, og med det spørsmålet tvang han meg til å ta stilling til noe jeg ikke orker så tidlig på en fredag. Det setter i gang en helt vill analyse bak de blå øynene mine; jeg kjenner etter hvordan det eeegentlig står til der inne, føler og tenker på ting jeg ikke har lyst til å tenke på når jeg har en hel dag foran meg jeg skal komme meg helskinna gjennom. Spørsmålet «hvordan går det IDAG» er så mye lettere.

Og i dag går det bra.

5 kommentarer

 1. Hvordan går det i dag er et mye bedre spørsmål ja. Det syntes iallfall jeg tidligere, da jeg slet skikkelig enkelte dager og hadde det greit andre dager. Fikk jeg spørsmålet om hvordan det går på en god dag, var det jo likevel løgn å si at det gikk bra. Sånne spørsmål er så mye enklere å få når det faktisk går bra på det jevne. Da vet man at det bare er et spørsmål folk slenger ut, uten å legge så mye i det. Når man har det dårlig derimot, er jo dette tusenkronersspørsmålet.

  Håper du får en fin slutt på søndagen. <3

 2. Camilla

  «Spørsmålet «hvordan går det IDAG» er så mye lettere.» Dette har jeg ikke tenkt på før, men som du sier, det er jo ofte lettere å svare på. Når folk spør hvordan det går generelt så er det jo ofte opp og nedturer, mens om man fokuserer på idag, så trenger man ikke kjenne etter så hardt, og gjøre det vanskeligere enn det er der og da.

  Håper du får flere bra dager fremover også<3

  1. supermarie

   Det er nettopp det <3 Tusen takk!

 3. Nå ble jeg nysgjerrig på oppskrifta på verdens beste salat.

  1. supermarie

   Troor jeg har delt den før, men kan dele den igjen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *