Et tips på en torsdag

God morgen! På ordentlig, jeg har faktisk flere gode dager enn dårlige for tiden, så dagene som kommer og går gjør vel noe for meg. Dét, og folka jeg fyller de opp med – denne uken har jeg vært med venninner hver dag, gått tur i skogen, sittet hjemme og strikket og sett på Else om: selvmord, den må dere forresten se – ligger gratis på Dplay! Utrolig sterkt og viktig, og hun får inn galgenhumor så det blir ikke SÅ tungt å se på.

Nå er jeg på vei til jobb, tenkte bare å tipse dere om meditasjonsappen Simple habits. Den er gratis i syv dager, etterpå koster den ca 70 kr i måneden, eller litt over 1000 kr på én gang. Jeg fikk den opp som annonse på insta, og siden jeg er der jeg er i livet trigget den noe i meg, heldigvis, får en si. Den har såå mange programmer liggende, som varer i alt fra 5-40 minutter.

Noe er meditasjon, noe er bare prating. Du kan velge programmer etter hvor du er i humør og livssituasjon, noen heter «motivation to study», andre som spisser seg mot deg som skal holde foredrag, eller som har et jobbintervju i morgen, eller som bare er stresset eller ensom og trenger å høre noen beroligende ord.

Stemmene snakker på engelsk, og de forteller deg hva du skal gjøre – puste, lukke øynene, lytte, ting du skal tenke på (inkludert tenkepauser), og de kveldene jeg sliter med å roe ned kropp og sjel og har problemer med å sovne, sovner jeg med EN gang når jeg setter på en ti-minutters.

Jeg fant en om sorg óg! Så hvis du har en eller annen uro i deg; sjekk ut appen! Bare husk å avbryte abonnementet når det har gått syv dager, hvis ikke trekker den deg automatisk for en tusing.

Håper dere får en fin dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *