Skyting i regnet

I dag startet ute i øs-pøs-regnvær, soldatene hadde trening på skytebanen og jeg snek meg rundt med mitt eget lille våpen – kameraet – og fotograferte, og på et tidspunkt ble jeg bare stående der under hetta mi på Goretexen, mens vannet fosset ned fra himmelen over oss, og nøt det – skikkelig.

Sommeren har vært så lang og varm og himmelen så innmari blå, jeg hadde helt glemt hvor deilig det er med et realt drittvær, kanskje ikke akkurat når du står der ute og kjenner klærne surkle og klistre seg til kroppen så du blir kald helt inn til beinet, men tanken på å komme inn igjen i varmen etterpå, ta en deilig dusj og bli tørr og varm under pleddet i sofaen? Den tanken alene fikk meg til å smile der jeg stod og ble våt inn til beinet.

Jeg må huske å nyte høsten i år. Sånn skikkelig.

Et bilde fra en dag det ikke regnet, tatt av Børge Sandes.

Nå er jeg hjemme igjen, det har vært noen fantastiske dager i grønt, men i morgen kaller mitt sivile liv! Det er ikke så verst det heller.

Håper dere har hatt en fin helg, superhær!

2 kommentarer

  1. Inge Rognmo

    Dusj, tørr, varm, pledd, sofa? Var ikke du på øvelse, liksom?!?!? 😉

    1. supermarie

      På oppdrag – men skulle hjem på kvelden 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *