Presseoffiseren vant

Opp klokka seks. Lynrask og diskrét gjorde jeg klart krigerfjeset til en ny dag, for jeg bor på rom med to menn og nekter å bli «hun vi måtte vente på fordi hun sminka seg». Det er ikke meg, var aldri det.

Innom messa for å improvisere en take away-frokost med yoghurt i et pappkrus, og en kaffe, og så av gårde til Borg havn i Fredrikstad, hvor soldatene våre skal løse et skarpt oppdrag (styrkebeskyttelse) i hele høst (mer om det her), og vi skulle bistå på pressemøtet som skulle være der, hvor journalister fra både riks- og lokalmedier fikk møte forsvars- og justisminister, samt representanter fra militære og sivile aktører – som alle samarbeider om gjennomførelsen av NATO-øvelsen Trident Juncture, og herreGUD, merker dere det også??!

«Bistå», «samt», «representanter» og «aktører», hvaaa skjedde. Det er presseoffiseren i meg som skriver, haha.

Jeg har fortalt dere om den gangen jeg var på øvelse Hovedstad, og jeg var så langt inne i presseoffisersrollen at da mamma ringte og spurte om jeg fikk til å komme i en familiebursdag, var svaret mitt «det har jeg dessverre ikke anledning til å svare på akkurat nå«? Jeg dævver. Det er helt sjukt hvordan språket mitt bare totalrenoveres, alt etter hvilken Marie jeg er, og i dag er jeg visst mer presseoffiser enn jeg er blogger.

Uansett – det har vært en fin dag i uniform! Nå er vi på brakka, har vært på bamsemumspatrulje og kjøpt smågodt sammen med militærpolitiet, og i morgen er det nye bilder å ta, og nye ord å skrive. Om det blir på bloggersk eller presseoffisersk gjenstår å se :)))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *