Årets nyttårsreise

Reklame: Jeg er ambassadør for KLM / flybillettene er sponset

Mamma sjekker verken Snapchat eller tar telefonen når jeg ringer, så hun vet det ikke enda, men årets nyttårsaften skal hun altså tilbringe i utlandet – sammen med avkommet sitt.

Vi skal til Amsterdam!

Jeg fikk bekreftet billetter i dag. Herregud, så koselig det skal bli. Jeg håper det er kaldt der da, sånn at vi kan gå langs kanalen i varme jakker og skjerf, ta et spontant glass med rødvin på en hyggelig café med peis, besøke Anne Franks hus (som jeg enda ikke har fått gjort), vandre gjennom De 9 Straatjes, ligge i hver vår seng og lese bøker til vi sovner og skåle for pappa når klokken slår 00:00 og trettiførste desember bikker første januar. En fin avslutning på et helvetes år, og en god start på vårt første uten han.

Jeg gleder meg til hun sjekker snap!

8 kommentarer

 1. ❤️❤️❤️❤️

 2. ❤️

 3. Stine V. Hansen

  Åååh, så fint!❤️ kjenne eg blei skikkelig rørt no, sitt her med tårer i augene

  1. supermarie

   <3

 4. Du må være den beste datter mammaen din kunne fått! For en fin måte og avslutte ett helvetes år og tre inn i det nye og ukjente, sammen❤ Jeg digger deg, Marie, du er ett forbilde for så mange!

  1. supermarie

   Åh men du <3 Tusen takk for nydelig kommentar!

 5. For en fantastisk fin greie å gjøre for mamman sin!

 6. Camilla

  <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *