Kapittel 8 av 12: august

Bare fire kapitler igjen til et helt nytt år og en fullstendig uskreven bok, men hva faen, det var jo akkurat nyttårsaften? Jaja.

August startet (og fortsatte) på deilige Aruba.

Jeg kom hjem igjen og ble tatt i mot av han som får meg til å le, men latteren satt ikke i særlig lenge før sorgen slo meg overende og jeg stod i knestående i to uker, husker knapt hva jeg fylte de fjorten dagene med.

Så passerte omsider den vanskelige datoen og jeg fant overskudd til å jogge i skogen igjen, var med venninner og han over fjorden, var militær i én dag, bestemte meg for å pusse opp badet, leste masse, fikk igjen på skatten (hurra), var med familie, takket for lånet, kysset farvel og tok min aller siste fergetur over fra den andre siden og her står vi, altså.

På terskelen til det niende kapittelet.

August var en berg- og dalbane og en tekopp-karusell, og jeg er så klar for en mer stabil september. September skal være balsam, har jeg bestemt. Jeg skal gå turer i skogen med venninna mi, ta ett kvarter av gangen, lese enda flere bøker, høre på klassisk musikk, tenne telys og fylle opp dagene med det og de som gjør meg glad og trygg.

«Vær god mot deg sjøl, Marie» avslutter den grønnkledde nordlendingen med hver gang han skal legge på, og det er det jeg har tenkt til den neste måneden. Etter en måned som fortapt er det på tide å bli funnet igjen.

Hvordan var deres august?

3 kommentarer

  1. Min august var stressende med oppstart av nytt barnehageår (august er alltid stress når man jobber i barnehage… :p ), lærerik med oppstart på nytt studie (videreutdanning i naturfag og matematikk på HiØ) og gøy med besøk på åpen gård og tur til Dyreparken i Kristiansand. September kommer til å bli gøy i barnehagen med flere artige bussturer blant annet på besøk på brannstasjonen 🙂

  2. Vi kan gjerne slette 2018 fra verdenshistorien for min del. Og spole frem til januar. Eller, la oss si påske. Jeg er ikke klar for vinter riktig ennå. 🙂

    1. supermarie

      Jeg blir med <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *