Villa Punta Salina

Velkommen inn:

Et siste blikk på hvordan vi bodde på Aruba! Jeg savner det stedet. Stefano, utleieren, bor tvers over bakgården, styrer og steller og hjelper deg hvis du trenger noe. Det er gangavstand til stranden, til supermarkedet, til buss og alt du trenger på Aruba. Vi betalte 11 000 og noe for 14 dager her – litt over fem per pers. Absolutt verdt det!

4 kommentarer

 1. Ser jo ut som dere hadde det helt jævlig der nede…… NEIDA!
  Dios mio, så vakkert! <3

  1. supermarie

   Helt grusomt! Haha <3

 2. Hvor har du fått tak i den lange oransje du har på deg? Syyykt fin!! :O

  Ellers kom jeg over den artikkelen her og tenkte på deg

  https://www.nrk.no/norge/_alle_-arbeidsgivere-soker-etter-utadvendte-jobbkandidater-1.14182141

  Veldig interessant og en del av den samme problematikken du har skrevet om, om jeg husker riktig. Jeg kjenner meg hvertfall igjen selv. Det å lese stillingsannonser og føle seg uønsket. Dette trengs å snakkes mer om i samfunnet.

  Klem

  1. supermarie

   Takk, jeg kjøpte den på Aruba, faktisk! Og takk for tips til sak – den har jeg ikke fått med meg. Ja, jeg har skrevet om det før – helt supert at Finn.no setter det på dagsorden! Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *