Fra eventyr til virkelighet

Cape Town, 2012

Vet dere hva? Vet dere hvem som kommer på besøk til uka? Han!!!! Donovan – min aller første Couchsurfing-host ute i verden, han som stod på flyplassen i Cape Town i september for seks år siden, med et ark med «Marie» og en bart på, og tok i mot en spent og nervøs 22-åring på sin første solo-ferd rundt jorda, han som på en måte sparket i gang hele verdensreisa mi og ga meg verdens mykeste, fineste start på eventyret, han som introduserte meg for venner og familie, tok meg med rundt i byen sin, viste meg solnedgangen fra Lion Head, han som var så smart og kul å snakke med og som det gjorde vondt i hjertet å reise fra da tiden vår var ute. Han kommer til Norge, til Oslo, til Moss, til meg!

Herregud, jeg er helt i ekstase – håper det faktisk blir noe av, jeg pleier vanligvis ikke å glede meg over noe som helst før det faktisk skjer – for å unngå å bli skuffa – men da han sendte melding i dag klarte jeg ikke la være, jeg klikka med det samme, haha.

Det ER så rart med disse vennene jeg fant i verden, som plutselig hjemsøker meg som spøkelser, de har liksom bare eksistert i min verden, i mitt lille hode – i en annen tid, et annet sted, i et helt annet liv, og nå kommer de plutselig hit – en etter en – valser inn i hverdagen min og livet mitt her hjemme. Som om de faktisk finnes på ekte – og ikke bare som minner i hodet mitt, og de GJØR jo det. Finnes på ekte altså. Det virker bare så fjernt, hele reisa at jeg nesten ser tilbake på den som en drøm jeg hadde en gang.

Det kommer til å bli sprøtt å se han igjen. Seks år senere, i mitt lille Norge. Men åh, som jeg gleder meg!

2 kommentarer

  1. Så hyggelig, og jeg skjønner godt alt du gleder deg. Jeg hadde besøk fra Namibia i fjord. Det var så uvirkelig, men så hyggelig. Jeg følte endelig at jeg kunne gjengjelde noe av den gjestfriheten jeg har blitt vist, og det var så deilig.

    1. supermarie

      Så gøy! Ja, det blir godt å gi noe tilbake 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *