Jeg gidder ikke leve uten deg

God lørdag! Jeg koste meg halvt ihjel i går. Først hadde vi utekontor på Samvirket i Moss, jeg og en kollega, og det er så deilig å sitte ute sånn og jobbe, god atmosfære og gratis påfyll av kaffe hele dagen, og etter jobb kjøpte jeg glittersko på Amfi og dro hjem og startet på ny bok; «Jeg gidder ikke leve uten deg«.

Den har en egen betydning i min verden, på grunn av han jeg fikk den av, det ga liksom noe ekstra til leseopplevelsen. Men sånn generelt er det en lettlest, intens og tragisk bok, med god beskrivelse av et giftig forhold mellom to mennesker som bare er kaos. Handlingen er i Oslo, og det var en god del å kjenne seg igjen i for oss som har vært i et turbulent forhold, heeehe. Verdt å lese!

Jeg leste to andre bøker i ferien som jeg også skal tipse dere om etterhvert. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Mosseporten, venninna mi og jeg dro ned for å titte og ta en kaffe – nydelig start på en nydelig lørdag, jeg elsker at været har blitt grått, verdens best unnskyldning for å mure seg inne! I kveld blir det bygdefest, men før det må jeg finne en ny bok å lese.

Håper dere har en fin helg! Hva gjør dere?

1 kommentar

  1. Den vil jeg lese! Helgen bringer lite spennende, bare følger humøret og været egentlig. Og i dag som det er helt nydelig vær i Oslo blir det en tur, men jeg vet ennå ikke hvor. Håper du har en god helg og en fin søndag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *