Torsdagsliste

Hvordan føler du deg i dag?

Jeg har vondt i hodet og en følelse av å grue meg, uten at det er noe jeg gruer meg til, og følelsen har satt seg i mellomgulvet og opp og har vært konstant i to dager og HVA ER DET, spurte jeg ut i det blå, og fikk svar fra ei annen som har vært gjennom en sorg, som forklarte at det kanskje kunne være sorgen. Så den er fysisk nå?

Hva er dine planer i dag?

Jeg skal til andre siden av fjorden

Er du i godt humør i dag?

Verken eller, bare flat og tung. Det er en tung uke, jeg må innrømme dét.

Når våknet du?

06:23, da min første alarm ringte.

Hva var det første du gjorde da du våknet i dag?

Sjekket telefonen, satt på Nyhetsmorgen på P2 og sminket meg.

Når sovnet du i går/ natt?

12, kanskje?

Har noe irritert deg i dag?

Alle menneskene på Oslo S som går så vinglete og ødelegger den effektive gangen min til og fra toget, haha. Gå veeekk

Hva spiste du til frokost?

Frukt på jobben

Hva har du på deg i dag?

Sort high-waist-bukse, grønn topp fra Zara på Aruba og en sånn tynn, gjennomsiktig jakkesak

Hva skal du akkurat nå etter at du har skrevet ferdig dette innlegget?

Legge bort telefonen og se ut på havet, det bølger skikkelig idag <3

Hvordan er deres torsdag?

2 kommentarer

  1. Veldig avslappende, har hatt en ganske kort arbeidsdag 🙂 Jeg har fått sendt ut jobbsøknader (hilsen hun som aldri får seg fast jobb…) og nå skal jeg lese i min nye bok under ett pledd mens det drypper vann der ute.

    1. supermarie

      Åh høres ut som en fin torsdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *