Noe nytt

DET var det. Et nytt prosjekt, noe å pakke hodet mitt rundt for en stund. Det var det jeg trengte for å føle litt gnist i hverdagen igjen.

Jeg skal pusse opp badet! Endelig få en vask som ikke står stablet på bøker og murstein, fordi mitt lille blonde hode tok med seg resten av kroppen og KLATRET på den så den raste ned fra veggen, bare to uker etter overtakelse, haha. Et under at røra ikke knakk og sprutet vann utover hele.

Broren min ringte i stad og sa hvor jeg skulle begynne å se etter fliser og vegger, og det har kriblet i magen helt siden vi la på. Jeg elsker det her! Å tenke ut interiør, finne ut hvordan jeg vil ha det, fortsette å skape mitt eget rede. At firmaet hans (forhåpentligvis) skal ta jobben gjør det ekstra stas. Alt han tar i blir til gull, nøyaktigheten og pirkingen har han arvet av pappa, helt sikker.

Nå flytter jeg inn på Pinterest, snakkes aldri!

7 kommentarer

 1. Kos deg på pinterest! Ah, det er et fantastisk univers å drukne i, haha.

  1. supermarie

   Jaaa, har ikke tall på hvor mange timer jeg har svidd av der, haha

 2. Morsomt at vi har samme oksebilde! Lykke til med oppussing! Jeg har nettopp flyttet inn i kjøpt leilighet. Skummelt, men litt kjekt også 🙂

  1. supermarie

   Det er så fint! Takk! Og gratulerer så mye med leilighet – det er så gøy å ha sitt eget <3

 3. Så spennende prosjekt 😀 Det kommer til å bli superfint.

  1. supermarie

   Det håper jeg! Aaaner ikke hvordan jeg vil ha det enda, haha

 4. Camilla

  Så gøy med interiør, jeg har nettopp flytta inn i nytt kollektiv og vil gjøre noe fint med rommet mitt, men det er så mye å velge mellom. Og da jeg prøvde å henge et bilde på en skrue i veggen falt alt ned, så jeg må finne noen gode løsninger på det og:P

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *