Stefano

Vår siste dag i Aruba, den måtte jo komme. I går (tror jeg det var, herlighet – så døgnvill) holdt vi oss bare ved bassenget i oasen vår hele dagen, frem til vi måtte dusje og gjøre oss klare for avreise. Stefano skulle egentlig ringe en taxi for oss, men da han så at vi var klare en time tidligere enn vi hadde trengt ba han oss om å bli med han på en tur først – så kunne han svippe oss til flyplassen etterpå.

Her er han! Stefano. Et helt fantastisk menneske – han var så snill og hjelpsom og den HUMOREN!

Et eksempel på personligheten hans; vi satt oss inn i bilen, og det første jeg så var en Barbie-arm stikkende ut fra vifta, og «WHAT is that?» spurte jeg, og han svarte at bilen hans har tre bremser; på pedalen, på håndbrekket og den psykologiske effekten Barbie-armen gir han; en hånd som sier «stopp». Haha! Hvordan i all verden kom han på den idéen, lurte jeg på, og lo og sa at han var gal.

Han kjørte oss gjennom Oranjestad og forbi, ut mot en del av øya vi enda ikke hadde vært på. Han viste oss strender med et helt nydelig, blått hav som skifter farge etter skyene. Her var det så og si ingen mennesker – for det er utenfor bussrutene, stedet het Mangel Halto:

SÅ vakkert! Et sted kunne man også kjøre bilen ned på stranda. Han fortalte oss litt mer om øya, om Savaneta – den tidligere hovedstaden (nå Oranjestad), om industiområdet hvor de har sine to stoltheter: vannfabrikken (man kan drikke springvann på Aruba – det renses!) og ølfabrikken (Balashi), om øyas laveste punkt (1 meter over havet, en bro vi kjørte over) og det høyeste – vulkanen på 300 meter.

Etter en snau time svingte han oss inn på flyplassen, nektet å ta i mot penger (vi la igjen en 20 USD på setet hans allikevel) og kysset oss farvel på kinnene, sa at vi neppe kom til å sees igjen – og vi smilte vemodig og så skiltes våre veier etter to uker med latter og smil. For en mann, og for et sted, for en ferie. Det var akkurat det jeg trengte. Og hvis du NOEN gang skal til Aruba? Bo hos Stefano – stedet hans heter Villa Punta Salina.

Jeg skal vise dere flere bilder senere, men NÅ skal jeg kaste meg rundt – Britney Spears venter. Hejhej!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *