Arashi og fyrtårnet

Åh, denne øya, den gårsdagen. Vi startet noen timer på stranda før vi pakket sammen tingene våre, spiste lunsj på Hadicurari (stamstedet – de kommer med mango- og strawberry daquiri til oss omtrent før vi får satt oss ned, og i går ble de overrasket over at vi bare skulle ha to drinker; «but… you usually order three, are you ok?»), og tok bussen til Malmok. Derfra gikk vi de siste kilometerne mot California Lighthouse, via Arashi beach. Den strekningen var SÅ FIN, vi brukte en halv evighet opp mot tårnet fordi jeg stoppet annethvert skritt for å ta bilder. Elsker prærie-looken!

Vi gikk aldri opp i tårnet – man måtte kjøpe billetter og greier, men utsikten var fin fra bakkenivå óg. Vi stakk innom Faro Blanco, den eneste restauranten der oppe, og tok hver vår cola – litt (mange) flere bilder, før vi begynte på tilbaketuren – denne gangen langs havet, ikke veien. Fin tur! Jeg skjønner ikke at ikke flere bruker beina sine her – vi er så og si de eneste som trasker rundt, alle andre kjører i firhjulinger eller safaribiler, man går jo glipp av så mange detaljer da, sånn som firfisler og kaktusene og pelikanene og fuglene. Men gåing er visst en norsk greie – har forstått det etter x antall år med reising.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *