Malmok

I dag utforsket vi den andre enden av øya, motsatt side av den lange veien vi gikk sist. Egentlig helt tilfeldig; vi hadde tenkt oss ned til Hadicurari-stranden, vår faste, og Stefano sa at gartneren hans kunne gi oss skyss. I bilen fortalte han om Malmok beach, at det var et mye finere sted for fotografering, og at han pleide å dra dit når han skulle på stranden, men vi takket pent nei og hoppet av der vi vanligvis går.

Da vi kom ned til plassen vår på stranda, mellom to busker (vanedyr much?), var den tatt av noen andre, og vi stoppet forvirret opp – så på hverandre, og bestemte oss for å gå lenger opp i retning Malmok allikevel.

Turen var helt fantastisk; landskapet endret seg fra de evige strendene til reef istedet (hva faen er det på norsk), med trær og lavalignende steiner, og vi ble gående og se etter fisker og skjell og møtte på en mann som sløya en blekksprut og en fisker og plutselig var turistene borte og vi hadde det karibiske hav nesten for oss selv. Det var deilig å bare gå, og å få sett noe helt annet og jeg tok bilder som en villmann, og da vi kom frem til Malmok satt gartneren der og vinket og vi bare «HELLO AGAIN WE CHANGED OUR MINDS HEHE», følte oss lettere dust etter å ha avslått tilbudet hans om skyss og så gått hele veien dit istedet, men hei – vi kan takke han for tipset uansett, det var verdt turen og turen i seg selv var et lite eventyr!

Nå er vi hjemme og skal lage middag, i morgen skal vi dra til et fyrtårn for å se på solnedgangen derfra – etter tips fra Stefano. Gleder meg!

4 kommentarer

 1. Lise-Marie

  Rev, korallrev om du vil. Aruba ser bare helt sykt fantastisk ut. Wowowowow

  1. supermarie

   Det var det. Takk! Haha. Aruba ER fantastisk <3

 2. Liker så godt den vintage-look’en du har på bildene dine! Og Aruba ser så braaa ut <3

  1. supermarie

   Takk! Aruba er fantastisk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *