F E R I E

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en SÅ avslappende ferie, om jeg har hatt noen i det hele tatt. Jeg har ikke sjekket mailen en eneste gang. Jeg gidder ikke sminke meg (og deeet ligner ikke meg, selv om jeg ikke bruker mye må jeg alltid ha mascara og litt bryn). Jeg svarer omtrent ikke på snapper (sorry, not sorry) og jeg tenkte å ta noen dager med total internettfri her nede óg.

Jeg er generelt dårlig på å ta meg fri og ha ferie, hodet og kroppen jobber liksom alltid videre med et eller annet, rastløs og utålmodig, men denne gangen var det visst ikke noe problem. Sover i 8-10 timer hver natt, gjør minst mulig på dagtid og alarmen har ikke stått på siden forrige onsdag. Og det finnes ikke dårlig samvittighet, for å bare være lat og utilgjengelig.

Jeg har lest ut snart to bøker her nede også, Dødevaskeren av Sara Omar (sponset bok, Aschehoug) og Stoner. Kan anbefale begge to! Dødevaskeren er både fæl og fin og viktig, Stoner litt mer stillferdig – men godt skrevet og lett å sluke.

I dag er planen å dra på stranda og se litt mer i shoppingområdet. Vi skrives plutselig!

3 kommentarer

  1. Du er så fantastisk fin, elsker også at du finner denne roen.

    1. supermarie

      <3 takk, snille deg!

  2. Du har skjønt vitsen med ferie. Er ikke ferie når man til stadighet må sjekke mail, facebook og gud vet hva. Ha en fortsatt strålende frakoblet ferie.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *