Ei litta oppgradering

God kveld fra Oranjestad! Vi har sjekket inn på hotellet som skal sikre oss plass på båten ut til flamingoene i morgen. Ganske luksus i forhold til den vesle hula vi leier i Noord, men det holder med én natt. Både fordi prisen, og fordi jeg liker det enkelt og det er mye mer privat og hjemmekoselig i en leilighet, og jeg savner allerede Stefano og bassenget vårt, haha.

Ellers idag har vi holdt oss i Palm Beach, vært på stranda og tatt noen drinker på vårt faste sted, og jeg måtte ut og finne linser for jeg har tydeligvis telt helt feil da jeg pakket, jeg mangler fire dager med syn. Så enten måtte jeg velge hvilke fire dager jeg skulle være blind på, eller finne en optiker og heldigvis fant jeg det – de solgte til og med linser med styrken min, så nå skal jeg klare å se verden ferien ut.

Nå skal vi straks gå og finne middag – skrives senere, godtfolk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *