Shopping i Palm Beach

Føkk den røde månen alle snakker om; jeg har laget min egen, foråsidetsånn. HerreGUD, så brent der sola vanligvis ikke skinner. Jeg smurte meg med solkrem mens jeg hadde på meg shortsen igår, det var lurt, nå ser det ut som jeg har på meg hvit bikini til enhver tid. Så i dag ble det solpause og shopping istedet, på Palm Beach Plaza Mall. Der var det ikke en kjeft, det er generelt ganske folketomt her, helt merkelig til å være en karibisk øy (!!!), men høysesongen er kanskje over?

Jeg fant det jeg trengte (noe til hodet, jeg blir alltid solbrent der óg, og glemmer alltid å ta med meg caps hjemmefra) pluss litt til, og så spiste vi en sjukt god lunsj på på Kalins mexican, før vi fant en annen liten landsby; Paseo Herencia, og handlet litt mer. Alt dette ligger i området som heter Noord, gangavstand fra der vi leier, vi har liksom alt vi trenger rundt oss og det er så deilig å ikke være avhengig av buss eller bil.

Men vi kan jo ikke bli på stedet hvil hele ferien, så i morgen (evt idag, norsk tid) skal vi driste oss ut av nabolaget, og prøve å spotte flamingoer litt lenger vest (?) på øya. Åårh, håper vi ser noen – de var liksom grunnen til at min neste reise ble Aruba, jeg skulle jo ned hit og ta selfie med virkelighetens Dulmer; den stygge bamsen pappa og jeg lo så mye av da jeg var liten. Nå har jeg ingen å sende selfien hjem til lenger, men jeg skal finne dem allikevel og le litt for oss begge, pappa.

Kryss fingrene for meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *