Aruba

God morgen fra mitt nye hjem! Jeg ble helt i ekstase da verten åpnet dørene til DETTE. Stedet har alt; lesekrok med bøker fra andre reisende, basseng og jacuzzi, palmer, stråtak, lyslenker, UTEDUSJ <3 (og inne), aircondition (det eeeer så varmt og klamt her), kort vei til supermarkedet, stranda og områdene med litt mer liv – gata vår er ganske fredelig og ligger litt på utsiden, i Noord.

OG verten vi leier av minner meg om Juan fra Guam! Både i alder, karisma og glimtet i øyet. Skal se om jeg får sneket til meg noen bilder av han også etterhvert.

Nå er klokka altfor tidlig, den er syv og jeg har vært våken siden fem. Vi la oss halv ni i går kveld, så jeg føler meg uthvilt, men SÅ tidlig trenger jeg ikke våkne, kjenner jeg. Idag er planen å utforske nabolaget og ligge på stranda og nyte vårt nye liv. Noooe sier meg at denne ferien skal bli helt ok+.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *