Folk, ass

Reklame: flyreisen er sponset av KLM

Hej fra Amsterdam! Endelig på vei ut i verden igjen. Reisen gikk strålende helt til vi kom hit, alle ombord og fornøyde og klare for å dra, og x antall passasjerer plutselig ombestemte seg og ikke ville bli med på tur allikevel, så nå må bakkemannskapet, stakkars, lete gjennom hundrevis av kofferter for å finne de få som skal tas ut igjen og vi blir sikkert stående på bakken til det herrens år 2067. Men herlighet, det er ferie. Ha’kke dårlig tid, si!

Jeg fikk testet ut loungen på Gardermoen idag også, jeg visste ikke at den fantes engang før dama i KLM-skranken så på billetten min (Sky priority) og sendte oss i den retningen, og det var så luksus å krype inn der til frokost og kaffe og frukt og stillhet. Følte meg som en gudinne et øyeblikk (skal ikke så mye til, ser dere, holder med en dæsj havregrøt og litt eplejuice).

Vi lander i Aruba i natt norsk tid, og har booket en Airbnb-leilighet for alle nettene, den ser helt nydelig ut utifra både bilder og referanser så jeg håper den lever opp til forventningene. Kose oss skal vi klare uansett, det er ARUBA!

YAY, nå er vi klare til take-off! Effektiv gjeng der nedi bagasjeluka. Vi skrives fra Karibien, superhær <3

2 kommentarer

  1. Så kult med Aruba, spent på hva du skal gjøre mens du er der og få litt tips. Skal selv tre uker til alle ABC øyene i November/ Desember, blir årets sommerferie- ganske forsinket 😉 God tur!!

  2. Kos deg!! Gleder meg til oppdateringer derfra☀️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *