Vinjerock

HALLO! Fire dager i Jotunheimen og jeg er så sliten at jeg kunne sovet i fire nye, men åh – så innmari(e) verdt det. Takk for i år, Eidsbugarden og Vinjerock; reisefølget, menneskene, været og festivalen kunne ikke ha vært så mye bedre! Ikke at vi gjorde så himla mye, det lengste vi gikk var for å bade/pådra oss frostskader i et iskaldt vann, og sitte ved fossen for å se på Multisporten; en tretimers lagskonkurranse med diverse poster rundt omkring i fjellheimen. Det ser veldig gøy og vanvittig slitsomt ut, all respekt til de som klarer å være fulle i to dager og SÅ delta på det der. Kanskje neste år. Kanskje.

Nå har jeg kræsjlandet hjemme for en kort pustepause, før jeg pakker på ny og stikker til karibien OG BLIR DER!

……

Neida. Men det skal bli litt for godt å komme seg bort fra alt sammen. Jeg trenger det.

Dere æ? Hva gjør dere i sommer?

8 kommentarer

 1. Jeg unner deg virkelig disse opplevelsene, Marie, både Vinjerock og Aruba. I tillegg hadde jeg virkelig unnet deg en tur i en X6 men det ser ut til å gå i vasken nå også… Vi gir derimot aldri opp!

  Min sommer består forresten av å jobbe. Ikke akkurat så mye å skrive hjem om!

  1. supermarie

   Tusen takk, Pål! Søren. Nei, jeg fortsetter å leve i håpet 🙂 Hehe. Takk for at du holder Norge i gang i sommer!

 2. Jeg har vært på ferie i Danmark, med besøk i Legoland, Djurs sommerland og Bonbonland Skal også til Dyreparken, for vant noen billetter dit, så da kan jeg ikke la de gå til spille God tur til Karibien

  1. supermarie

   Høres ut som en god sommer! Kos deg i Dyreparken også 😀 Takk!

 3. Camilla

  Denne sommeren har bestått av jobb og være med venner jeg ikke ser så ofte pga studier et annet sted. Dette er siste uke med jobb, så feirer jeg bursdagen min i helgen og drar på familietur til Malaga;D

  God tur til deg, gleder meg til reiseinnlegg igjen:)

  Vinjerock ser fantastisk ut! Satt sammen med noen som skulle bestille billetter i desember, og de rakk ikke å kjøpe selvom de satt klar med pcen og skulle trykke «kjøp» idet billettene ble sluppet:/ Håper jeg får oppleve festivalen en gang!

 4. Synøve

  Vinjerock virker fantastisk! Norsk fjellheim må besøkes mer neste år, merker jeg.

  Denne sommeren har fløyet avgårde! Ei uke med Østlandstur og ei uke i Albania ble årets ordentlige ferie. Resten går til sommerjobb, flytting til ny by og å male huset hjemme. Står i stige og drømmer meg litt til fjell og festival! Får noen fine turer i nærområder, og er egentlig glad for å være litt hjemme, og.

 5. Det ser så magisk ut på Vinjerock <3 Gleder meg til å henge med på neste eventyr også. Kos og klem!

 6. Ein gong har eg verkeleg lyst til å dra på Vinjerock!

  Min sommar består av jobbing og litt flørting med ein som er litt fin. Var ei veke heime nordpå, men no er ferieavviklinga på jobb i full gang, og då er det vi ekstrahjelpene som held butikken gåande.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *