Forandringer

FØR:

ETTER:

Jeg fikk et akutt behov for å ommøblere stua i går, flytte rundt på ting og forandre alt, og jeg begynner å ane et mønster, for akkurat sånn her holdt jeg på den julen pappa ble så dårlig, og da det ble slutt med fin fyr. Hvis livet absolutt skal ommøblere og forandre alt, skal faen meg jeg óg, hæ?

Hva syns dere? Jeg var usikker i starten, men jeg tror jeg liker det. Selv om TV’en er litt VEL langt unna for en stakkars nærsynt.

Apropos forandringer, og jeg vet Internett sier at man ikke skal ta store beslutninger når man er i sorg, men det skader jo ikke å ta en titt? Jeg har bedt meg selv på visning til uka! Bare for å ha gjort det, sett det, og jeg vurderer jo eeegentlig ikke å flytte meg en millimeter, men jeg kommer til å angre hvis jeg ikke engang stikker hodet inn. Så får vi se.

I kveld skal jeg ikke en dritt, i morgen skal jeg bli med brura og prøve brudekjoler! SÅ stas, jeg elsker å være forlover og neste sommer skal jeg være det for to. Herregud, det er jo den største æren man kan få som venninne. Det føles ut som et lite frieri i seg selv.

Håper dere får en fin helg, superhær, vi skrives plutselig igjen <3

8 kommentarer

 1. Synes det så superfint ut Håper du også får en fin helg ❤

  1. supermarie

   Takk! <3

 2. Spennende! Lykke til på visning! 🙂

  1. supermarie

   Takk!

 3. Forandring fryder! Selv kjenner jeg på behovet for å ommøblere ting rundt meg, om det så bare er å bytte plass på to bilder, eller snu spisebordet andre veien – når det er kaos i hodet. Og kaos i hodet er det jo når man sørger.
  Du er så fin som deler <3 Masse lykke til på visning!

  1. supermarie

   Jaa, det hjelper mye – bare de små tingene <3 Tusen takk!

 4. Gjertrud

  Jeg syns det ble kjempefint! Men jeg er litt bekymret fordi jeg ikke kan se treet? (Jeg håper det bare befinner seg utenfor kameraets rekkevidde 🙂 )
  Jeg tror at det å gjøre praktiske ting, som å ommøblere eller ta en storopprydning eller rydde i skapene osv. hjelper en til å rydde opp litt i tankene også. Eller at tankene får hvile litt mens man holder på med noe praktisk, og så er man kanskje litt bedre i stand til å finne nye innfallsvinkler eller måter å tenke på ette endt økt og litt hvile? Sender deg mange gode tanker og en forsiktig klem i fredagskvelden.

  1. supermarie

   Takk! <3 Ingen fare, treet står pent på kontoret mitt 8) Hehe. Ja, absolutt. Fin terapi! Tusen takk, fine deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *