Bursdag!

Tusen hjertetarmelig takk for alle gratulasjoner i dag! 28 år og verdensmester!

Jeg kan ikke huske sist jeg følte meg glad – sånn på ordentlig – men idag har jeg faen meg smilt. Sånn på ordentlig.

Dagen startet med han, fortsatte med at jeg kom på jobb, til en skrivepult full av ballonger, søtsaker og varm kaffe og en bursdagshilsen skrevet på tavla på kontoret, og jeg har fått klemmer og sjefen spanderte lunsj og Narvesen sendte meg en gave i appen og alle hilsener i sosiale medier og tekstmeldinger, og klovner i kamp skal varme opp for eminem neste lørdag og alle disse dryppene gjennom hele dagen har holdt meg svevende på en rosa sky. Glad og takknemlig, sånn på ordentlig.

Nå er jeg på vei hjem fra jobb og han som får meg til å le skal ta meg med ut på middag, og jeg kunne ikke ha fått en bedre bursdag – tross alt. For skyen har vært regntung og helsort i ukesvis, og idag er den svevende og rosa, og jeg trengte det, for å samle krefter til neste storm.

Tusen takk! Sånn på ordentlig.

18 kommentarer

 1. Marianne

  Så godt å lese at du har en god dag idag! Vi mennesker kan takle en tur ned i kjelleren som jeg pleier å si, men vi kan ikke være i kjellermørket alt for lenge. Vi må opp i lyset for å puste frisk luft, slik at vi kan takle de andre turene i kjelleren som kan komme.

  Gratulerer med dagen! Håper den blir fin, det fortjener du! Klemklem

  1. supermarie

   Veldig sant <3 Tusen takk for fin kommentar!

 2. Gratulerer med dagen

  1. supermarie

   Tusen takk!

 3. Det høres ut som en veldig fin dag! Gratulerer så mye med dagen din!

  1. supermarie

   Tusen takk, Renate!

 4. Gratulerer,kjære du!

  1. supermarie

   Tusen takk!

 5. Er så glad for at du har hatt en så bra dag 😀 <3

  1. supermarie

   <3 takk Stine!

 6. Gratulerer så masse med dagen din, super´n! Så fint å lese at du har smilt, sann på ekte <3

  Jeg kom innom bloggen din for å lese om Maltaturen du "nettopp" var på, og jeg bare HVA FAEN når det var arkivert way back i 2013. TjueTRETTEN – hva skjeer??

  Men uansett. Jeg vurderer å reise til Malta neste mnd! Valget står mellom Malta, Dubrovnik eller Lisboa, og jeg har bestemmelsesvegring. Kan du anbefale et område på Malta for en jente og hennes far å oppholde seg i 10 dager? Tips mottas med stor takk!

  1. supermarie

   Tusen takk! <3 Hahaha, ja, tiden går ALTFOR FORT! Åh, både Malta og Lisboa er jo fantastisk. Malta er ganske liten og man kan fint komme seg rundt og rekke "alt" på ti dager, så det er egentlig ikke så farlig hvor du bor. Jeg likte meg veldig godt ved Spinola Bay – og brukte hop on-hop off-bussene for å komme meg rundt, det anbefales hvert fall en av de første dagene for å komme seg rundt! Jeg var der vel en ukes tid og rakk både øyene Gozo og Camino, Valhetta, Mdina og alt jeg følte jeg burde oppleve. Vet ikke om dette var så veldig til hjelp, men. Haha.

 7. Gratulerer med dagen! ☺️

  1. supermarie

   Tusen takk!

 8. Gratulerer med dagen! 🙂 nyt dagen!

  1. supermarie

   Tusen takk – det gjorde jeg!

 9. På etterskudd: hipp, hipp hurra for deg!

  1. supermarie

   Takk, Ingrid! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *