Jeg vil skrike

Den scenen i filmen Matilda, hvor lille Matilda blir plassert i en stol og faren holder hardt i hodet hennes – tvinger henne til å se på TV mot hennes vilje? Sånn føles det. Akkurat sånn. Og i dag er jeg sint. Den type sinne som gir meg en overveldende trang til å skrike, slå, klore og knuse ting, for noe holder hodet mitt og tvinger meg til å være vitne til noe jeg ikke vil, og jeg vil bite, skrike og slå meg løs fra det harde grepet, men det nytter ikke for det finnes ingen utvei.

Jeg er Matilda og blir tvunget til å se på TV mot min vilje, men raseriet mitt gjør ikke – i motsetning til Matilda sitt – så tv-en eksploderer og problemet bokstavelig talt går opp i røyk og blir borte. Raseriet mitt er nytteløst, og jeg blir pent nødt til å se på dette forbanna helvetet, helt til tv-en går i sort av seg selv.

Og ingen vet hvor lang tid dét vil ta, og alt jeg vil er å skrike.

21 kommentarer

 1. ❤️❤️❤️

  1. supermarie

   <3

 2. ❤️❤️❤️

  1. supermarie

   <3

 3. Mange klemmer til deg. Selv om jeg vet det ikke hjelper.

  1. supermarie

   <3 !!

 4. Jeg kan føle din maktesløshet, Marie. Noen ganger kan det lette på sorgen å ta fram noen gamle og gode minner, men andre ganger kan det gjøre den tyngre… Selv om det kanskje ikke hjelper noe særlig så har du mange som deler din sorg med deg. ❤

  Sender mange gode tanker og gode klemmer! ❤

 5. Dette er så tungt, vondt og forferdelig, men du vil være så takknemlig for at du sitter der, den dagen det går i sort <3 Jeg føler så inderlig med deg, Marie<3

  1. supermarie

   Tusen takk, Lena <3 !!

 6. <3

  1. supermarie

   <3

 7. *kremt, kremt – renser stemmebåndene*

  *tar en Doc’s halslinse *

  sånn.. hvis du vil låne litt ekstra stemme for å skrike høyere kan du låne min <3

  og uansett : her – ta en klem *klemmepå*

  1. supermarie

   Takk, fine deg <3

  1. supermarie

   <3

 8. Solfrid

  <3

  1. supermarie

   <3

 9. Tenker ofte på deg om dagen (rart du ikke går rundt med konstant hikke). Hjerte,lunge,lever,tarm❤

  1. supermarie

   Du er god <3 tusen takk! Nyre <3

 10. Camilla

  <3
  Situasjonen blir kanskje ikke bedre hvis man skriker og slår noe, men det pleier å hjelpe litt likevel, hvertfall mentalt.

  1. supermarie

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *