Copy paste

Hej! Helg igjen, en slags copy paste av den forrige; solskinn, frokost ute, vondt i magen, filmkveld med mamma og klemmer på pappa.

I natt hadde jeg søvnparalyse igjen, våken og sovende på en og samme tid, knusende klar over at alt som skjer rundt meg i mørket er hallusinasjoner – men jeg blir lammet av frykt og ubehag allikevel, der jeg ligger og slåss mot mitt eget sinn. Redningen denne gangen ble å fysisk vri og sprelle meg ut av lammelsen til jeg våknet helt, jeg måtte gjenta det her sikkert 3-4 ganger før jeg endelig klarte å sovne rolig – uten å bli paralysert på ny. Herlighet, så merkelig den tilstanden er, haha. Fascinerende og skremmende samtidig.

Planene for helga er å besøke broren min og familien hans, og så hente bff og ta henne med på humorshow i Fredrikstad i kveld, jeg gleder meg til å le igjen. Jeg trenger å le igjen. Gud, jeg håper de får meg til å le igjen.

Hva skal dere i helga?

9 kommentarer

 1. Solfrid

  Det høyres utruleg ekkelt ut! Den søvnparalysa..
  Kos deg i helga!

  Er litt småsjuk, men skal kome meg på Nordstoga-konsert ikveld. Må få til det!

  1. supermarie

   Åh så gøy! God bedring – og kos deg på konsert <3

 2. Har absolutt ingen planer for helga, og det er i grunn ganske digg 🙂

  1. supermarie

   Eelsker sånne helger!

 3. Håper du lo ♡

  1. supermarie

   <3

 4. Håper du hadde ei fin helg <3 Jeg var i Trondheim med babe, og lekte groupie.

  1. supermarie

   Så gøy <3

 5. De aller fleste episoder med søvnparalyse skjer når man ligger på ryggen. Så jeg sover alltid på magen søvnparalyse er sjukt ubehagelige greier!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *