Nytt teppe – nytt hjem

Her er det! Den lille skatten jeg fant i Ankara (sjappa het Osmanli Hali & Kilim, ligger i Ulus – oppe ved Citadel (Hisar) i gamlebyen) og tok med meg hjem i kofferten. I følge selgeren var det 60-70 år gammelt, og hårene i den – de fargerike krøllene jeg har tatt nærbilder av – kommer fra geiter. Jeg elskerrrr det, at det har så mange farger gjør at jeg kan bytte ut puter og stil i det uendelige og det frisket opp hele sofakroken, som fra før av bare hadde et sort og hvitt kuskinn. Ser at det muligens blir litt mye med alle puter og tepper samlet i en krok, men sånn før det bli frem til jeg får et nytt anfall og må ommøblere alt jeg eier og har. Det er noe deilig terapeutisk over å flytte rundt på ting her hjemme.

Hva syns dere?

10 kommentarer

 1. Ingrid Elise

  Dritkult!

  1. supermarie

   IKKE SANT?? Takk!

 2. Sjuukt fint! Og passer jo helt perfekt inn blant alle fargene!

  1. supermarie

   Jaaa, JEG VEIT! Meant to be <3

 3. Kristin

  Jeg syns det ble skikkelig kult med alle teppene, putene og fargene! I interiør blir ingenting feil, så lenge du liker det! Og når i tillegg så mange ting har en betydning… Love it!

  1. supermarie

   Det er sant! Takk!

 4. Camilla

  Så kult! Liker generelt interiør-stilen din:D

  1. supermarie

   Åå, takk! Så hyggelig å høre 😀

 5. Solfrid

  Det er så kuuuult! Likar stilen din så godt!

  1. supermarie

   Tusen takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *