Forsikring og overraskelser

Tirsdag, og uken begynner allerede å bli godt voksen, og tiden går så himla fort og så ulidelig sakte på en og samme tid?

I dag hadde vi avdelingslunsj på Festningen restaurant, utrolig fint sted med utsikt over Rådhusplassen og Aker brygge, maten var både god og bloggvennlig men jeg tok ingen bilder, sry.

Her er utsikten, da:

Apropos jobb, nå har jeg fått testet ut hvordan det er å være kunde i Gjensidige også; på søndag måtte jeg ringe flyselskapet og avlyse reisen min til Trondheim som egentlig skulle skjedd igår, og jeg meldte skade i Gjensidige-appen like etterpå (SÅ lettvint og automagisk med chatbot!), for noen avbestillinger får man faktisk dekket, og igår tok de kontakt for å få litt mer info (jeg glemte visst å opplyse om både pris og transportmiddel, heisann fjern), og idag allerede? «Hei Marie. Vi har utbetalt erstatning til deg». Uten noen flere spørsmål, uten noe mer styr.

Det lyste opp hele tilværelsen min, det er så deilig å slippe å måtte ordne og styre med sånne praktiske ting når livet herjer med deg ellers. Så takk til vekteren, for verdens beste jobb OG forsikring, med uvurdelig hjelp når du trenger det som mest.

(JA alt jeg har er speilbilder for tiden, jeg orker ikke)

Nå har jeg akkurat kommet hjem til Moss, postkassa mi var litt av et syn der den stod; det hang MASSE greier på den og jeg røsket det med meg og løp inn og så bare:

:»'(

Blomster og bagels og pålegg og juice fra verdens beste snapkollektiv <3 Jeg har så fine folk i livet mitt at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. TUSEN TAKK!

3 kommentarer

  1. Sender mange gode klemmer <3 Og det er fantastisk når noe fungerer som det bør i visse situasjoner!

    1. supermarie

      Takk fine deg <3 Jaa, forventet litt mer jobb/dokumentasjon, faktisk – så jeg ble positivt overrasket!

  2. Det er like før du kan få en stilling til i Gjensidige, for med slike innlegg kan du nok regne med å kapre flere nye kunder!! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *