What the fuck, egentlig

2011

DET ER SÅ RETARD Å FINNE IGJEN GAMLE FILMER JEG DÆVVER. Hva er det jeg drev med her? Hahaha! Neida, jeg skal ikke le det bort, jeg husker akkurat hva jeg drev med. Jeg var soldat og sendt av gårde alene til Bodø, på Landsskytterstevne 2011, for å jobbe ved rekrutteringsstanden til Luftforsvaret, og jeg var helt alene, og forelskelsen min var uten for mobildekning og jeg kunne ikke kommunisere med han, og jeg tenkte bare på han, alt jeg tenkte på var han, og jeg ville ikke det, jeg ville gjøre noe annet, så jeg filmet det her, uten mål, uten mening, jeg trengte bare å ha noe annet å gjøre. Jeg tror det fungerte. Jeg husker i hvert fall at jeg overlevde.

2 kommentarer

  1. Jeg kan relatere til det du gjør i denne videoen, husker at jeg holdte å knø i senga på samme måte mens jeg fantaserte om en gutt. Det er som om man bare tar en pause fra livet for å tenke litt.

    1. supermarie

      Haha, ja! Funker fint sånn <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *