«En normal prosess»

skrevet 16. mai 2018:

Du smilte ikke der du vanligvis ville ha smilt, og det skulle ikke mer til før jeg mistet fotfeste. Alle tanker og følelser kom til overflaten igjen, etter forsøk på forsøk på å få deg til å smile; din elskverdige humor som har gått i arv og blitt min, men du trakk ikke på smilebåndet engang, og jeg ble kvalm.

skrevet 18. mai 2018:

Du hadde smilt da du hørte ordene jeg hadde skrevet til deg på bursdagen din, og det skulle ikke mer til så var verden min farget lyserosa igjen og frykten forsvant, og jeg smilte for både meg selv og for deg og livet gikk videre, tilbake til normalen, som om klumpen i magen aldri hadde vært der.

skrevet 10. juni 2018:

Jeg våknet med en vond klump i magen, og nå går den ikke bort igjen.

__________________

«Ventesorg er en følelse av tap før døden oppstår. Den har blitt beskrevet som en «normal prosess», men livet er langt ifra normalt hvis du går igjennom den» (ventesorg.no).

26 kommentarer

  1. supermarie

   <3

 1. Sender deg en klem 🙂 Ha en fin ny uke når den kommer <3

  1. supermarie

   Takk, fine deg <3 Du også!

 2. Kjersti

  <3 Varme tanker til deg

  1. supermarie

   <3

 3. Tenker på deg!

  1. supermarie

   <3

 4. Kristin

  🙁 tarm!

  1. supermarie

   nyre <3

 5. Camilla

  <3

  1. supermarie

   <3

 6. Annemarie

  <3

  1. supermarie

   <3

 7. <3 er så mye jeg vil si, men jeg får det ikke frem. Mistet mamma i november 2017, og jeg kjenner meg så igjen i mye du skriver., men som sagt; vanskelig å si alt jeg tenker. Sender masse klemmer og tanker og hjerter<3

  1. supermarie

   Så trist å høre, Lena <3 Tusen takk for gode ord! Klem <3

 8. Kjenner meg igjen <3

  1. supermarie

   <3 !

  1. supermarie

   <3

 9. supermarte

  til deg.

  1. supermarie

   <3

 10. Solfrid

  <3
  Stor klem!

  1. supermarie

   <3

 11. <3

  1. supermarie

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *