Timbuktu

Det kommer ordna sig, det gör det alltid,
jo, det löser sig, så brukar allt bli,

er dette en jævla spøk, tenkte jeg og så på han, og så på radioen som spilte i et rom totalt ribbet for løsninger og håp,

det kommer fixa sig till slut,

og jeg var én beskjed til hjernen unna å kaste radioen til helvete, men smilte i stedet og la hånden min på armen hans og fortalte at jeg blir hjemme en stund, «jeg reiser jo så mye ellers», sa jeg og mente noe helt annet, men den egentlige grunnen holdt jeg for meg selv.

Jeg reiser jo så mye ellers, nå er det din tur og jeg blir hjemme. 

Noen må fortelle Timbuktu at sangteksten hans er en jævla spøk.

2 kommentarer

  1. ❤️

    1. supermarie

      <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *