Ankara

HALLO! Herlighet, det går så i ett her at jeg ikke har sjans i de sju verdenshav til å oppdatere dere underveis, men åh – jeg koser meg! Jeg besøker et fantastisk par jeg traff da jeg jobbet i Luftforsvaret, som jobber ved ambassaden her nede, og de har tatt meg med inn i en verden jeg aldri hadde sett for meg at jeg skulle få et innblikk i; diplomatenes verden, og det er så sosialt og gøy og rart på samme tid.

Jeg skal fortelle mer om hva jeg har gjort senere, ville bare gi et livstegn og vise dere noen bilder fra gårsdagens utflukt til Anitkabir – gravplassen til Atatürk, politiker og offiser og Tyrkias første president. Det var han som grunnla republikken etter første verdenskrig og Det osmanske rikets fall, og skapte det moderne Tyrkia, med eget språk og egen valuta og skoler og alt. På Anitkabir er det et museum du kan gå inn i, koster ingenting, og der får du hele historien om krigene og livet til han som kalles Tyrkias far. Utrolig interessant!

Nå venter vi gjester, forsvarsattachéer fra Canada, så jeg må dusje og gjøre meg klar.

Håper dere har en fin helg der hjemme!

9 kommentarer

 1. Jeg jobber i barnehage og der hadde jeg en gang et barn som hadde tyrkiske foreldre, og kun snakket tyrkisk. Da lærte jeg meg at su er vann og elma er eple. Så hvis du er på gata og holder på å dø av dehydrering er altså su ordet å bruke 😉 kos deg videre i Tyrkia 😀

  1. supermarie

   Haha, så gøy! Det skal jeg huske på 😀

 2. Åh så herlig å se 😀 Kos deg masse i Ankara. Har vært der 4 ganger, og skal dit i løpet av sommeren/høsten igjen. Flott by. Bor fast i Tyrkia, nydelig land!

  1. supermarie

   Takk, det skal jeg! <3

 3. Camilla

  Kos deg:D

  1. supermarie

   Takk! <3

 4. Unnskyldninger lille deg, jeg tror er du der nede for å gjøre det som de andre toppbloggerne gjør der nede høhøhø
  Så om noen dager får vi hjem SuperMarie med superpupper, superlepperog en kjempe svær ræv

  Kos deg i Ankara, du fortjener en pause.

  Klem fra «løkkutteren»

  1. supermarie

   Haha, du syns du ser det :))) Tusen takk – I will! <3

 5. Unnskyldninger lille deg, jeg tror er du der nede for å gjøre det som de andre toppbloggerne gjør der nede høhøhø
  Så om noen dager får vi hjem SuperMarie med superpupper, superlepperog en kjempe svær ræv

  Kos deg i Ankara, du fortjener en pause.

  (jeg regner med at alle skjønner dette er ironi)

  Klem fra «løkkutteren»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *