Du finner meg her

Throwback til da bloggen var det eneste stedet du kunne følge livet mitt :'( Neida, men joda, jeg legger igjen så mange bruddstykker rundt omkring på Internettet så jeg tenkte det var nyttig for noen å liste opp hvor jeg kan følges og hva du kan forvente.

BLOGGEN
Roten til alt <3 Den har du åpenbart allerede funnet. Her tømmer jeg hjernen for tanker og hjertet for følelser i ny og ne, forteller om hverdagslivet og reisene mine og drømmer og sorger og prøver å inspirere en stakkars sjel eller to. Uansett hvor mange kanaler som måtte komme og gå er det alltid skrivingen jeg faller tilbake på, det er de skrevne ord jeg får uttrykt meg best.

SNAPCHAT: superbrud
Den jævla kanalen er som et sugerør inn til de spontane tankene mine når jeg er på farten. Det går i elendig kokkekunst, høylytt klaging over forholdisme og ankelsokker om vinteren, tørr humor og ordspill, tilbedelse av NRK-journalister og hverdagsøyeblikk, og av og til noen tips og anbefalinger av podcaster, musikk og bøker. Vi har blitt en fin gjeng der inne, vi har jo det.

INSTAGRAM: @supermarie og @mariebrudevold
Jeg har blitt en sånn irriterende reisegrammer som «alltid er på tur». Er jo aldri det, men bruker kanalen til å vise frem det jeg har sett av verden så langt – og på direkten når jeg først er på tur. Jeg kombinerer vakre steder med tips til hva man bør gjøre og se i forskjellige byer og land. Det hender jeg bruker stories når jeg er på reis, men jeg foretrekker Snapchat, så ikke forvent for mye.

På mariebrudevold prøver jeg å være bare Marie, som poster andre ting enn verden, men den er jeg ikke så aktiv på.

FACEBOOK: supermarie.net
Her deler jeg alle nye blogginnlegg etterhvert som de skrives, hver torsdag har jeg throwback (veldig gøy når folk overser THROWBACK THURSDAY og gratulerer meg med feks fenrik-graden, fem år etterpå) og ellers legger jeg ut rants over dickpics og andre ting som faller meg inn.

TWITTER: mbrud
Henger der mest når det er #dax18 for å se hva resten av twitteratet skriver om det som blir sagt i debatten. Hender jeg kjefter på forholdismen og skriver diverse småtterier, men er ikke så veldig aktiv der heller.

PINTEREST: supertjej
Her går det i interiør, broderier og… Det er vel i grunn det.

SÅNN, da skal dere ha kontroll. Skrives/snappes/grammes!

Ps. Legg gjerne igjen ditt/dine egne brukernavn/blogg, jeg vil se hvem dere er <3

4 kommentarer

 1. Jeg kaller meg svartrev overalt, men facebook.. dèt har jeg ikke lenger. Føler det er ganske oppskrytt, selv om det har vært veldig nedskrytt i det siste.

 2. Solfrid

  Har ikkje hivd meg med på pinterest, og ikkje vore på twitter sidan 2014 trur eg, haha. Elles stalker eg deg der eg kan 😀

  solfri på snap og insta. Fornøgd med at eg fekk tak i det! Ikkje veldig aktiv på nokon av dei då, eigentleg.

 3. Følger deg i ca alle kanalar, haha – du er så bra!!

  Sjølv finst eg mest på ein bitteliten blogg som heiter ingerhelgestad.no, og på Instagram som @ingerhelgestad

 4. Camilla

  Må innrømme at jeg heller ikke vet forskjellen på de to lagene….:P

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *