Sånn har det altså blitt

Fast rituale etter løpetur: ligge rett ut på gulvet og samle krefter til å gå i dusjen. Jeg er STORfornøyd med at jeg har klart å løpe (nesten) ukentlig en god stund nå, trikset er å løpe snilt nok til at du ikke begynner å hate der ute i løypa, det å starte for hardt når du skal prøve å lage en ny vane dreper bare gnisten med det samme, du må finne en greie du liker å gjøre sånn at du får lyst til å fortsette. Jeg tror jeg har funnet en fin balanse; løper en halvtime-ish og veksler mellom å kosejogge og sprinte for harde livet, alt etter humør og dagsform. I dag var formen rykk-og-napp.

Resten av lørdagen har jeg bare surret rundt, hentet linser hos Brilleland og nå skal jeg hive i meg et rundstykke og gå ut i sola igjen, og i kveld er det kamp! Finale i Champions League, HVA gir du meg. Jeg skulle egentlig bare late som jeg brydde meg om fotball for å imponere en mann, jeg, men se på meg nå. Går frivillig – uten mann – opp til venninna mi og forloveden for å heie frem Liverpool en siste gang.

Sånn har det altså blitt.

1 kommentar

  1. Hurra for vedlikeholdbare treningsrutiner! Hver onsdag har jeg Soma Move-time kl. 07:10, og selv om det alltid er tiltak å komme seg på trening så tidlig (selv om treningssenteret er 2 min unna), er jeg alltid glad for at jeg har gjennomført.

    Jeg er ingen fotballentusiast selv, men jeg synes fotballkulturen er veldig fascinerende. Kommer definitivt til å heie på de nordiske lagene under VM.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *