Ut med Elias

Heisann bjutiful strengjers! Jeg trodde tiden med eventyr på jobb var over da jeg slutta i Forsvaret, hvor jeg fikk bli med i all verdens fartøy, fly og stridsvogner, men opplevelsene forfølger meg visst. I dag skal jeg ut med Redningsselskapet og båten Elias, som har sin trygge havn her i Moss! Jeg skal snappe (legg til gjensidigenorge for å bli med) og ta bilder av livet på sjøen, og det finnes jo ikke en finere dag å gjøre det på. Altså, dette været?! Måtte det vare mot evigheten og forbi!
(Bildene over er fra sist jeg var med Redningsselskapet ut på tur, en litt mindre solfylt dag i 2014).

Den siste uka har jeg gått rundt med flere skarpe steiner i skoen (metaforisk, ikke bokstavelig, lol), så jeg trengte sårt en opptur og noe annet å bryne hodet mitt på – takk til verdens beste jobb for at den fortsetter å være nettopp dét.

Skrives senere, Elias venter!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *