Hverdagseventyr

Noen glimt fra i kveld – herlighet, så koselig det var. Ingen skarpe oppdrag (heldigvis), så mannskapet på «Elias» satt i gang sine egne øvelser istedet – sammen med redningsskøyta fra Horten. Det var så kult å få innblikk i hvordan de jobber, disse frivillige menneskene som bruker fritiden sin på å redde båtfolk i nød!

De lot meg prøve å styra skuta også, enda jeg advarte dem om da jeg fikk ta over kontrollen på ubåten jeg var med en gang i militærtiden, og hele dritten stupte mot bunnen sånn at den sovende besetningen ble kastet ut av sengene sine, haha. Tider.

Det gikk ikke så imponerende bra denne gangen heller, vi ble sittende og le av sikksakk-mønsteret jeg la igjen i sjøen bak oss mens jeg i mitt stille sinn håpet at ingen utenforstående skulle ringe inn til politiet med bekymringsmeldinger om at selveste redningsselskapet kjørte i fylla. Det var bare meg!

Nå er jeg hjemme igjen, og skal straks sove. Det blir lett et senere tog i morgen, kjenner jeg… Lenge leve fleksitid!

1 kommentar

  1. Solfrid

    Ahaha, ser for meg sikksakk-køyringa!
    Visste ikkje at det er frivillige som driv med det, fy søren for nokre folk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *