Søttende mai er vi så glad i

GRATULERER MED DAGEN!

Håper dere har hatt (det har jeg, type skyggelue, hehe) en fin dag, eventuelt fortsatt har, klokken er jo bare halv seks, men jeg har allerede parkert kroppen min for kvelden.

Jeg vet ikke med dere, men jeg har liksom ikke helt funnet min plass i de voksnes feiring av grunnlovsdagen. Som liten var det stor stas med tog og is og pølser og greier, og russetiden var superkul, men så ble jeg stor og plutselig var 17. mai blitt en dag med champis, fest og alkohol fra morgen til kveld, hvert fall i Oslo, og jeg følte meg ikke så hjemme i det kaoset. De siste årene har jeg tatt turen til Fredrikstad og sett på toget der sammen med familien, og det er superkoselig, men jeg har liksom ingen tradisjoner som er skrevet i stein, sånn som før, nå tar jeg bare hver 17. mai som den kommer.

Årets ble hvert fall veldig fin, sammen med den lille flokken min på hjørnet i hjembyen <3

(Selv om jeg innerst inne ikke helt klarer å se på store merkedager som noe annet enn bare dager lenger. Les gjerne innlegget jeg skrev i fjor, der forklarer jeg hvorfor).

Hva har du gjort i dag?

4 kommentarer

 1. Tja, ikke noe veldig spennende heldigvis, men det var koselig da. Heist opp flagg, planta noen blomster som jeg ikke orka å plante i +27 og stekende sol i går, laget kake, spist kake i godt selskap, Chili har bada i Glomma, og etter det badet var det nødvendig med dusjing av hund hjemme i dusjkabinettet, noe som ikke var SÅ fint, iflg boffen, og til slutt tatt ned flagg. That’s it, noe som jeg er rimelig godt fornøyd med… 🙂

  1. supermarie

   Høres ut som en deilig dag! <3

 2. Jeg jobber i korps, så min dag er stort sett lik som da jeg var liten. Flaggheising, marsjering, musikk og så mye kjærlighet fra publikum! 17.mai fra toget er bare helt fantastisk! Og ikke minst for alle de som spiller og foreldrene deres (som var litt skeptiske til å la barna begynne i korps), DE kjenner kjærligheten de <3

  1. supermarie

   SÅ koselig! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *